Actie Schoenendoos 3 nov. Actie Schoenendoos 3 nov.
ACTIE  SCHOENENDOOS MOZESKERK
Het is weer zover, dit jaar willen we ook weer meedoen met actie 4 kids (actie schoenendoos) Zonder uw hulp lukt dit niet.We willen weer mooie gevulde dozen versturen naar kinderen in landen als Togo , Sierra Leone, Malawi, Roemenie, Moldavie en vluchtelingen op de Griekse eilanden.
De kinderen gaan dozen versieren 3 november tijdens de kerkdienst, ze mogen gelijk om 10 uur bij de Linge komen  om snel te beginnen.
We hebben dus ook spulletjes nodig om die mooie versierde dozen te vullen, dan denken we aan schriftjes, potloden etui, linialen, klein speelgoed, knuffels, zeep, tandpasta, tandenborstelgeen snoep of koek en ook geen oorlogsspeelgoed,als het maar in een schoenendoos past. Ook lege schoenendozen zijn heel welkom.
De spulletjes kunt u inleveren bij Jarina op ’t Hof , Biezelingsestraat 42 of in de doos in de hal van de Mozeskerk tot zondag 10 november. 
Heeft u geen spulletjes maar wilt u ook helpen , dat kan ook door geld te geven in een envelopje ook in de doos voor de verzendkosten. 
Meer info op de site www.actie4kids.org  

 
terug