15. Eet- en gespreksgroep 20 en 30'ers 15. Eet- en gespreksgroep 20 en 30'ers
Een actieve gespreksgroep van vooral twintigers en dertigers die maandelijks bij elkaar komen om met elkaar te eten en te praten. Deze groep bestaat al enige tijd en is ook in de vacante tijd van de Mozeskerk doorgegaan met af en toe een gastspreker. Leden van de groep doen ook mee aan veel andere activiteiten in de gemeente(s). Komend jaar zal er een doorlopende invulling zijn:
Wat bezielt een 21-ste eeuwse twintiger om zich nog te verdiepen in verhalen over God? Dat is de vraag die Alain Verheij, spreker, schrijver en fanatiek twittertheoloog stelt en verkent. Het resultaat is het boekje ‘God en ik’. Het boek gaat over onze tijd én over christelijke verhalen en rituelen en hoe die nog steeds iets te betekenen hebben. Het gaat de diepte in, maar is ook persoonlijk en speels geschreven. 
Als je in de leeftijd van 20-40 jaar bent en het leuk vindt om mee te doen aan de gespreksgroep, dan ben je van harte welkom! Bijeenkomsten zijn op vrijdag om 20.00 in de Mozeskerk en rond 22.00 is het afgelopen. De eerste datum van het nieuwe jaar is nog niet bekend maar zal na de startzondag zijn. Voor meer informatie: zie de gids of kerkbladen.

 
terug