Nieuw... de Mozeskerk App!

Nieuw... de Mozeskerk App!
Een unieke app, alleen voor leden van onze kerkgemeente.

Dit is een interactieve app: als gemeentelid kunt u niet alleen berichten/activiteiten lezen, maar u kunt zelf ook berichten/activiteiten plaatsen. In de app kunnen bijvoorbeeld ook berichten geplaatst worden voor het ruilen van uitnodigingen voor de kerkdiensten.
Alle activiteiten die in de app geplaatst worden kunnen rechtstreeks gelinkt worden naar uw eigen agenda op uw telefoon.
Daarnaast is het ook mogelijk om via de app digitaal collectegeld te doneren: of u nou in de kerk zit, of vanuit huis mee luistert of kijkt, met deze Mozeskerk-app kunt u digitaal geven. Aan de wekelijkse collecte, maar ook aan een grotere eenmalige inzamelingsactie. Alles wat via de app gegeven wordt gaat ook naar het doel waaraan gegeven wordt. U kunt zelf een saldo toevoegen aan de app en daarna wekelijks steeds een deel van dat saldo doneren aan de betreffende collecte. Het opwaarderen van het saldo ziet u op uw eigen bankrekening en kunt u ook gebruiken voor de belastingaangifte en werkt dus hetzelfde als bij de aanschaf van collectebonnen.
Privacy:
In deze app worden alleen leden van onze kerkgemeente toegelaten. Om de app te kunnen gebruiken moet u een emailadres en een profielfoto toevoegen. Over andere persoonlijke gegevens bepaalt u zelf wat u publiceert.
Download de app nu al via de QR-code of zoek de Mozeskerk op in de store van uw mobiel/tablet.
terug