TOP 2000 TOP 2000
Top-2000 kerkdienst zondag 22 oktober 2023   10.00 uur Mozeskerk Biezelinge

Popmuziek en kerk, gaat dat wel samen? Mensen kijken vaak verbaasd naar die combinatie. Maar natuurlijk kan dat en Top-2000-kerkdiensten zijn hét bewijs ervan. Zondag 22 oktober 2023 komt er een vervolg op de dienst van vorig jaar, ditmaal in de ochtend om 10.00 uur.
Veel popmuziek heeft, expliciet of meer verborgen, een religieuze laag. Sommige concerten worden beleefd als een soort kerkdiensten – en dus kan het ook andersom: een kerkdienst zonder psalmen of gezangen, maar mét muziek uit de Top-2000, die héérlijke lijst met zoveel verschillende muziek, van rustige ballads tot snoeiharde heavy-metal, die zo vaak gaan over thema’s als thuis zijn, liefde, geloven, lijden, dood, troost en nog veel meer. Liederen, die bínnen een kerkdienst opeens ook een andere lading of betekenis krijgen.
Waar, wanneer, wie en wat? De Mozeskerk, Noordstraat 4 in Biezelinge, op zondag 22 oktober a.s. om 10.00 uur met medewerking van de Kapelse band ‘Blossom’ en het duo ‘de Keukensessies’. Voorganger is ds. Douwe de Roest.
Alle muziek is live en er mag worden meegezongen. Toegang is uiteraard gratis. Wel is er een collecte voor een goed doel.  

 
terug