Basiscatechese Basiscatechese
In de kerkdienst van zondag 7 april in de Hervormde Kerk Kapelle willen we bijzondere aandacht besteden aan de kinderen die de basiscatechese afsluiten. De dienst begint om 10.00 uur. Voorganger is dominee Deventer. De kinderen hebben de kerkdienst samen met de dominees en de leiding voorbereid.

Iedereen is van harte welkom om deze dienst bij te wonen. Afgelopen seizoen hebben 21 kinderen van de Mozeskerk en de Hervormde Gemeente Kapelle de basiscatechese bezocht. Er waren twee blokken van ieder zes avonden waarbij de kinderen samen kwamen in 18 hoog of Plein 5. Er was een woensdag- en een donderdaggroep. Met zo veel kinderen hadden we ook veel leiding nodig.

De leiding bestond dit jaar uit: de dominees Deventer en De Roest, Janneke Slabbekoorn, Martijn Slabbekoorn, Cynthia Slabbekoorn, Cathy Drijver, Nellie de Visser, André Overwater, Wilco Blaak, Els van Eekelen, Cobi van de Vrie en Ariana Vinke-Wisse. In teams van twee hebben ze afwisselend de lessen verzorgd. We zijn dankbaar voor hun inzet en enthousiasme!

Uitstapjes hebben we ook gemaakt. We hebben een bezoek gebracht aan de Rooms-Katholieke kerk in ’s Heerenhoek en de Voedselbank in Goes. Op 6 april reizen we naar Utrecht, waar we het museum Catharijneconvent en het Domplein gaan ontdekken. We zien uit naar een mooie afsluiting in de kerkdienst in Kapelle en hopen na de zomer weer met een grote groep een nieuw seizoen te starten. De coördinatoren basiscatechese Janine de Jonge-Bosselaar & Miranda van Hoorn-de Lange.
terug