Deelkast bij de Mozeskerk Deelkast bij de Mozeskerk
Kun je niet goed rondkomen? Misschien biedt de deelkast wat lucht. Het is voor veel mensen lastig om rond te komen. Onder andere door de hoge energie- en voedselprijzen. De Voedselbank is een oplossing, maar ook wie daarvoor te veel verdient kan het zwaar hebben. Daarom is er de ‘deelkast’ bij de Mozeskerk.

Gegeven door mensen die het kunnen missen. Bedoeld voor wie het juist lastiger heeft. We geven zo elkaar een steuntje in de rug. Neem wat je nodig hebt, en deel wat je kunt missen. Iedereen is van harte uitgenodigd om levensmiddelen te doneren en uit de deelkast te nemen.

Wil je er gebruik van maken? Je vindt de deelkast buiten bij de ingang van de Mozeskerk, Noordstraat 4 in Biezelinge. De kast staat veilig en droog en is 24 / 7 bereikbaar. De kast bevat voedingsmiddelen en verzorgingsproducten. Neem wat je nodig hebt (en sluit de kast weer netjes af).

Wil je er aan bijdragen? De kast kan gevuld worden met houdbare, niet gekoelde producten. Denk aan: rijst, pasta, blik- en potgroenten, houdbaar broodbeleg, houdbare melk, verzorgingsproducten zoals deodorant, shampoo, wasmiddel, zeep, luiers, tandpasta, douchegel, toiletpapier en menstruatieproducten.

Belangrijk: het product moet onaangebroken zijn, niet over de datum, het mag geen alcohol of rookwaren bevatten. De kast zal door onze vrijwilligers regelmatig worden gecontroleerd om de voorraad bij te houden en eventueel aan te vullen wanneer dat nodig blijkt.

(Wil je dit initiatief ondersteunen? Je kunt ook een gift overmaken aan de diaconie, voor het wekelijks bijvullen van de deelkast. Het rekeningnummer is NL69RABO0331502909 t.n.v. diaconie Mozeskerk, onder vermelding van ‘Deelkast’. Hartelijk dank voor je gift!)
terug