Kerkdienstgemist Kerkdienstgemist
De Mozeskerk zendt de kerkdiensten live uit met geluid en beeld via kerkdienstgemist.nl. In de kerkzaal hangen twee beweegbare camera's waarmee de dienst wordt opgenomen en uitgezonden. Beelden geven in de regel een totaalbeeld van de binnenkomst en vertrek van de bezoekers in de kerkzaal. En uiteraard de gebeurtenissen tijdens de dienst in en rond het liturgisch centrum. Uitzendingen zijn tijdens en na de dienst voor iedereen beschikbaar (bekijken en downloaden) via kerkdienstgemist.nl

Conform onze Privacyverklaring zullen opnames na 4 weken niet meer vertoond worden. 

U kunt de betreffende opname zelf downloaden gedurende die 4 weken. Bijzondere diensten  (trouw/rouw/belijdenis etc.) worden in principe ook vastgelegd op een USB stick voor het geval een uitzending door storing mislukt.

In het gebouw van de Mozeskerk en op de website wordt aan bezoekers duidelijk gemaakt, dat de kerkdiensten worden opgenomen en vertoond via internet. Bezoekers die zeker willen zijn dat ze niet in beeld komen kunnen achterin de kerkzaal plaatsnemen. Gastpredikanten worden van tevoren ingelicht over de uitzending. 
terug