Kerstviering senioren 2023 Kerstviering senioren 2023
Onlangs hebben we de voorbereidingen voor de kerstviering van DV woensdag 20 december 2023 afgerond. Dit jaar willen we de traditie van een kerstviering in één van de drie Kapelse kerken voortzetten. Dit jaar komen we samen in de Opstandingskerk te Biezelinge.

Ruimte genoeg om onze gasten te kunnen ontvangen en samen te genieten van koorzang, meditatie en kerstliederen. Dit alles vormt de inhoud van deze middag, afgewisseld door een pauze met koffie/thee en iets lekkers. We nodigen alle senioren van harte uit voor deze bijeenkomst.

Het thema van de Kerstviering is 'Verlangen'. Medewerking zal verleend worden door:
  • Meditatie: Ds. A.G.M. Weststrate
  • Koor: Kapels Gemengd Koor o.l.v. Joke de Haze
  • Muzikale begeleiding: Gustaaf Nieuwdorp en Wolfgang Nijholt

De viering is op woensdag 20 december 2023, aanvang 14.00 uur, vooraf is er ca. 10 minuten orgelspel. De dienst wordt uitgezonden via www.cgk-biezelinge.nl/kerkdienst-bekijken. Er wordt gecollecteerd voor Stichting Embrace. Deze stichting zorgt voor nieuwe kansen en een beter leven voor daklozen en de allerarmsten in Hongarije. Jongeren uit onze kerken dragen in hun vakantieperiode een steentje hieraan bij.

Heeft u vervoer nodig? Bel dan Sjaak Hertgers, tel. 0113-341519 en 06-51865331, graag opgave vervoer vóór 18 december a.s. Voor andere vragen kunt u ook bellen met Ina de Kok tel. 06-25497270. Van harte welkom en wij wensen iedereen een goede viering toe.

Kerstcommissie 2023: Sjaak Hertgers, Ina de Kok, Nicolette Landegent, Arie Overwater, Clarie van der Wal en Inge Wisse.
terug