Praktische informatie Praktische informatie
WELKOM!

Autodienst
Heeft u vervoer nodig? Bel dan voor zaterdagavond 19:00 uur. Het telefoonnummer vindt u in het kerkblad.

Met de auto?
Tijdens kerkdiensten kunt u op het marktplein parkeren. Klik hier voor de locatie.

Met de fiets?
Toegang moet vrijblijven voor hulpdiensten. Zet u fiets aan weerskanten voor de ingang. Is er geen ruimte? Het is toegestaan uw fiets bij KC De Linge tegenover de kerk te plaatsen

Vragen
In de hal wordt u, indien mogelijk, ontvangen door een lid van de Welkom commisie. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan hem of haar.


Geen vaste plaatsen
U kunt overal gaan zitten, er zijn geen vaste plaatsen. Voor in de kerk zijn een aantal stoelen gereserveerd voor de kerkenraadsleden welke dienst hebben.

Liedboek
In principe heeft u geen liedboek nodig. Wij projecteren alles (incl. bijbelteksten) op de schermen.

Uitzending
De dienst wordt live uitgezonden via kerk TV en kerk radio. U kunt de dienst, thuis of elders, direct of later mee beleven. Wilt u niet in beeld komen van de kerk tv? Neem dan plaats op één van de 2 achterste rij stoelen.

Oppas
Voor de kleinsten is er een oppas aanwezig. Kinderen tot 4 jaar kunnen gebruik maken van de oppasdienst.

Nevendienst
Tijdens de dienst kunnen de kinderen naar de nevendienst. Deze is verdeeld in 2 groepen. Basisschool groep 1 t/m 4 en 5 t/m 8

Collectes
De collectes zijn voor 2 doelen. De eerste collecte is voor een diaconaal doel en de tweede is bestemd voor het eigen kerkenwerk. Er wordt gewerkt met collectezzakken, maar digitaal geven is ook mogelijk. Via de Mozeskerk-app (geven) of via de QR code op de beeldschermen in de kerk.

 
terug