Actie Schoenendoos - Bedankt Actie Schoenendoos - Bedankt
Namens de organisatie van de schoenendoos actie is hieronder een bericht te lezen. Het was weer een zeer geslaagde actie!

Eerlijk gezegd had ik er een dubbel gevoel over. Het was de eerste keer dat ik het zonder Anja aan mijn zij, maar tegelijkertijd wist ik ook dat ze over onze schouders meekeek. Ze had het niet anders gewild dan door te laten gaan. Met de steun en hulp van Mariette is dat gelukt.

Ieder jaar staan we versteld van hoeveel spulletjes we krijgen en de hoeveelheid mooi versierde en gevulde dozen. We hebben in totaal, met de Hervormde Kerk Kapelle, Basisschool de Linge, Basisschool het Honk en de Moolhoek, een prachtig aantal van 264 mooie dozen naar het depot in Yerseke gebracht.

Dit verdiend een DANKJEWEL voor iedereen, jong of oud, die op verschillende manieren geholpen hebben aan dit resultaat. Bedankt voor de spulletjes, geld en hulp bij het versieren van de dozen met de kinderen. De kinderen zelf natuurlijk ook bedankt.

We weten zeker dat dit zal zorgen voor heel veel blije gezichtjes van arme kinderen! Namens alle kindertjes die de dozen ontvangen: nogmaals hartelijk bedank!

Groetjes van Jarina en Mariette


 
terug