Knutsel- en bingomiddag Knutsel- en bingomiddag
Hallo allemaal! 

De activiteitencommissie van de Mozeskerk en de Hervormde Kerk Kapelle organiseren samen een gezellige middag in februari.

Alle kinderen van ’t Honk en De Linge van groep 1 t/m 8 worden hiervoor uitgenodigd! Als je kinderen kent die op een andere school zitten, mogen die natuurlijk ook komen. Ook vriendjes, neefjes of nichtjes mag je opgeven! We gaan samen knutselen en bingo spelen. Dit gaan we doen op zaterdag 3 februari 2024 van 13.30 tot 15.30 uur in Plein 5 (Kerkplein 5 in Kapelle). Jullie krijgen ook iets te eten en drinken. Als je last hebt van een voedselintolerantie, wil je dit dan bij je opgave duidelijk vermelden? Ook vragen we je om je naam en leeftijd door te geven en een telefoonnummer waarop je ouders bereikbaar zijn die dag.

De vrijwillige eigen bijdrage voor deze middag bedraagt 1 euro. Als je wilt komen naar deze knutselmiddag, kun je uiterlijk 21 januari een mailtje sturen met daarin de gevraagde informatie naar: act.commissie@hotmail.nl (let op, geen .com!) We hopen dat er veel kinderen komen, dan kunnen we er samen een gezellige middag van maken!

Groetjes van de activiteitencommissie,


 
terug