Welkom! Welkom!



Welkom op de website van de Mozeskerk, de Protestantse Gemeente in Kapelle, Biezelinge en Eversdijk. Klik op lees meer om te ontdekken hoe we willen geloven en wat voor gemeente we willen zijn. We hopen dat ook u of jij je welkom voelt in onze gemeente en in de Mozeskerk.

lees meer »
 
ZWO Perenpluk 2024 ZWO Perenpluk 2024
Ook dit jaar hebben de ZWO-commissie Kapelle-Biezelinge en Jan & Lizette de Jonge weer het voornemen om een ZWO-Perenpluk te organiseren!

Lees het volledige item voor meer informatie over hoe jij kan helpen!
lees meer »
 
ZWO Mozeskerk / Hervormde Kerk ZWO Mozeskerk / Hervormde Kerk
Graag uw aandacht voor de volgende mededelingen vanuit de ZWO. Ook dit jaar worden er weer activiteiten georganiseerd en zij willen jullie daar graag over informeren.
lees meer »
 
Deelkast bij de Mozeskerk Deelkast bij de Mozeskerk
Kun je niet goed rondkomen? Misschien biedt de deelkast wat lucht. Het is voor veel mensen lastig om rond te komen. Onder andere door de hoge energie- en voedselprijzen. De Voedselbank is een oplossing, maar ook wie daarvoor te veel verdient kan het zwaar hebben. Daarom is er de ‘deelkast’ bij de Mozeskerk.
lees meer »
 
Mozeskerk Web App Mozeskerk Web App
Onze gemeente beschikt over de Mozeskerk app. Toegang tot de app is beperkt tot gemeenteleden en een veilige omgeving om nieuws te plaatsen, evenementen te delen en andere informatie te vinden.

De maker van de app, Donkey Mobile, heeft op 15 januari 2024 een web app versie van hun applicatie gelanceerd. Ook onze kerk heeft een eigen variant waarop onze gemeenteleden kunnen inloggen.

De link en aanvullende informatie kunt u in het item vinden.
lees meer »